Zajlik az élet

Fú, jó rég nem írtam! Lássuk csak, mik történtek...

Tartottunk egy nagycsaládos univerzális balhét, két napig nyomtuk az ipart, és olyan hangosan énekeltük a nótákat az udvaron éjszaka, hogy a szomszédok visszaénekeltek. A gyerekek örültek egymásnak, és mi is. Eljöttek keresztapámék és nagybátyámék is. Kaptam szélforgót!!!

 

Közben dolgoztam a klubban, többé-kevésbé unatkoztam, de legalább nagynéném nem volt egyedül. Megtettem pár bicikliutat a városba, úsztam a Bodrogban és strandröpiztünk a parton Balázsékkal meg a fél vízilabda-csapattal. 

A gyógypedes melót azóta se sikerült elintézni, de hát a nagy fejeseken múlik a tankerületi igazgatóságban. 

Megültük Patti szülinapját is, amihez nekem annyira nem volt kedvem, hogy azon gondolkodtam, hogyan törhetném el a lábam, hogy legyen kifogásom. Aztán annyira unszolt mindenki, hogy elmentem. Hatalmas karaoke-partyt tartottunk a kocsmában, és úgy öltöztem fel, mint egy idióta 16 éves punk focista, hogy ne másszon rám senki. Hajnalig tartott a buli, be is csiccsentettem végre, de elfogyott a tequila, ezért rumot ittam a végén, amire nem számítottam. De nem volt semmi gáz. 

Anyáék meg bátyámék nagy hirtelenjében kitalálták, hogy menjünk el Sóstóra nyaralni. Kedden indultunk, először  a kalandparkot céloztuk meg, ahol nem volt kedvem felülni a bobra, így az csak a kisebbeknek volt annál nagyobb szórakozás. Aztán indultunk Sóstóra, ahol egy kiadó házban szálltunk meg egész jó áron. Olyanokat tollasoztam anyával meg nagybátyámmal, hogy még most is fáj a karom. 

Másnap rengeteget úsztam. Mivel egy gyáva és víziszonyos puding vagyok, egy csúszdát sem próbáltam ki, viszont az örvénymedencét nagyon éltem, tesómékkal persze árral szemben úsztunk, ökörködtünk. A büfében egy rosszul sikerült tortillás gyrost ettem, a "harmicnégyfokos" medencében (így neveztük el) fogócskáztunk, aztán jött az eső, és jobbnak láttuk hazaindulni. Fagyit ettünk és a kocsiban majdnem elaludtunk. 

Apának ma van a születésnapja. Kérdeztem tőle, mit süssek, azt mondta: tojást. ಠ_ಠ

Egész hétvégén itt alszik Dani (Balázs kisöccse). Imádom azt a gyereket. Kíváncsi vagyok, hogy egyszer tényleg én leszek-e a keresztanyja... o(*^▽^*)o

Még nem tudom, mi lesz. Azt tudom, hogy sokat fogok edzeni, hogy szép legyek, ha esetleg eljutnék Szigligetre... ⁄(⁄ ⁄•⁄-⁄•⁄ ⁄)⁄

 

Majd jelentkezem!