Nincs időm, de azért írok

Illik azért ide is rakni valamit. 

Holnap vizsgázom fejlődéstanból, kezdek egy kicsit fáradni egész napos vázlatírás és olvasás után, és mostanában nem alszom túl jól, aminek fő oka lehet az, hogy keskeny az ágy, és Balázs folyamatosan párnának használja valamelyik testrészemet. 

Közben, hogy azért az összes agytekervényem működjön, iszonyatosan pörög az agyam a Tizennyolcon, és egy új történetkezdemény forog a fejemben, amit nem tudom, mikor fogok megvalósítani, de eddig már ez a 3. ilyen, a másik kettőből azt hiszem, nem lesz semmi. Néha így elkopnak a jó ötletek. Főleg akkor, ha a mesenchyma és a velőcső záródási rendellenességek töltik ki a gondolataim nagy részét.

Jövő héten Balázs megy haza, véglegesen, én még maradok, de lehet, hogy a hétvégét otthon töltöm, ez még nem fix. Jó lenne igazából, csak bonyolult megszervezni B költözése miatt. De tudjam le a holnapi vizsgát, és akkor tisztábban fogok látni, valamint készülhetek a csütörtöki szociológiára. 

Kedden színházba megyünk. ^^ Ennyi jó dolog van a héten, meg az, hogy holnap ha minden igaz beszerzem a kontaktlencséimet, és vásárolok ezt-azt. És edzek vagy futok. 

Na megyek vissza, olvasom a jegyzeteket.